Hirdetés

Rettenetesen idegesítő, amikor túl gyorsan merül a telefonunk - szerencsére van megoldás

Nap Híre portré Nap Híre

Valószínűleg mindenki megtapasztalta már, milyen az, amikor a telefonja akkumulátora már a végét járja és túl gyakran kell tölteni. Azonban van egy jó hírünk: van egy trükk, amivel talán meghosszabbítjuk a két töltés között eltelt időt.

Sok Android-felhasználó számára jelent problémát, hogy az eszközeik túl gyorsan merülnek le. Most kiderült: ezért gyakran a háttérben futó alkalmazások lehetnek a felelősek. Szerencsére a problémás appok megtalálása egyáltalán nem bonyolult - írja a Femina. A következőket kell tenni hozzá: nyisd meg a beállításokat, itt válaszd ki az akkumulátor menüpontot, majd ezen belül az Akkumulátorhasználatot. 

A megjelenő grafikon alatt listázva lesznek azok az alkalmazások, amelyek a legtöbb energiát használják fel. Ha olyan appot találsz, ami gyanúsan meríti a telefont, bezárhatod, kereshetsz hozzá frissítést, vagy indokolt esetben le is törölheted azt. 

Ha bizonyos alkalmazások energiahasználata két számjegyű, érdemes utánajárni, hogy mi lehet ennek az oka. Ha kiderül, hogy valami baj van az adott appal, akkor annak bezárása vagy a telefon újraindítása megoldhatja a problémát. Ha az applikáció még ezek után is meríti a telefont, érdemes elgondolkodni a törlésén - írják. 

A naphire.hu-n korábban írtunk arról is, hogy van két olyan alkalmazás, ami szó szerint felfalja a telefonja akksiját: az egyik ilyen a Snapchat, a másik pedig a WhatsApp. De cikkeztünk arról is, hogy a hideg gyorsan gyilkolja az akkumulátort, valamint azt is megírtuk, hogy mentheti meg a haldokló akksiját

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés