Hirdetés

Gulyás Gergely megtörte a csendet, először beszélt a műtétjéről

Nap Híre portré Nap Híre

Így van most a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Ahogy azt február végén a Nap Híre is megírta, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték. A beavatkozás sikeres volt. A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el.

"Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni"

- nyilatkozta Gulyás Gergely a Mandinernek adott interjújában és elárulta azt is, hogy a beavatkozást a Gerincklinikán végezték. Mint mondta, ugyanolyan szobában feküdt, mint a többi beteg.

"Ha a két hónappal ezelőtti állapotomhoz viszonyítok, akkor rosszul, ha a műtét utáni helyzethez és időbeli várakozásokhoz, akkor remekül. Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni. Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak"

- tette hozzá, hangsúlyozva, hogy a héten már megkezdte a munkáját, és a tervei szerint a húsvéti ünnepek után már részt vesz a kabinet- és a kormányüléseken is, sőt visszatérnek a Kormányinfók is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés