14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Visszatért a halál torkából és elmesélte, hogy milyen a túlvilág

Egy brit férfi arról számolt be, hogy 20 percen keresztül halott volt és a mennybe került, ráadásul azt is elárulta, hogy mit látott.

A naphire.hu úgy tudja, Scott Drummondot 28 éves korában síbalesetet szenvedett, ami miatt meg kellett műteni a kezét, azonban komplikációk adódtak a beavatkozás közben. Az orvosok sokáig küzdöttek az életéért és végül sikerrel jártak. Az eset után az egész világ megismerhette a történetét.

Fotó: pixabay.com

Scott felülről látta a testét, és azt is végignézte, ahogy az orvosok hosszú perceken keresztül, kétségbeesve harcolnak az életéért. Úgy gondolja, hogy senkinek nem kellene félnie a haláltól, ráadásul úgy érezte, hogy Isten a felhőkön keresztül nyújtott a kezét, hogy a túlvilágba vezesse.

– Tisztán hallottam, hogy itt az idő, mennem kell, a következő pillanatban pedig már egy mezőn álltam. Az egész elvarázsolt, biztonságban éreztem magamat, és vártam, hogy mi fog történni. Majd megjelent egy alak és közölte velem, ez még nem az én időm, és vissza kell térnem a Földre, ahol sok dolgom van – mesélte a most 60 éves Scott a dailystar.co.uk oldalnak.

Az operáció után az orvosok elmesélték a férfinek, hogy mi történt és azt is, hogy nagyot küzdött azért, hogy visszatérhessen. Azóta teljesen másképpen tekint az életre, és sokkal jobban figyel magára és másokra is, megváltozott a szemlélete a világgal kapcsolatban.

(Kezdőkép: videókép, dailystar.co.uk)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek