14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Vége a barátságnak: Mbappé kiverte a hisztit, mert Neymar nem passzolt neki – VIDEÓ

Mbappé és Neymar barátságát imádták a focirajongók, de úgy tűnik, mégsem volt olyan erős ez a kapcsolat, mint az hittük. A PSG futballistái között szinte már tapintható a feszültség.

Hiába győzött a Paris Saint-Germain a Montpellier csapata ellen, nem volt felhőtlen a játékosok öröme. Legalábbis ami Mbappét illeti, ugyanis a kiváló futballista zokon vette, hogy csapattársa a gólhelyzetben nem passzolta neki a labdát.

Köztudott, hogy amióta a világklasszis  Lionel Messi a csapathoz érkezett, a francia futballista távozni akar. Mivel Messi sérülése miatt most nem léphetett pályára, ezért Mbappé valószínűleg bizonyította volna tehetségét, ám erre nem volt lehetősége.

Mbappét végül lecserélte Mauricio Pochettino, a helyére beállt Icardival együtt érkező Julian Draxler pedig jószerével első labdaérintéséből eredményes volt. Méghozzá Neymar passzából. Mbappé a cserepadon mellette ülő Gueyének ekkor azt mondta, hogy: „igen, igen, nem passzol nekem, amikor én vagyok ugyanilyen helyzetben. A L’Equipe francia sportlap a meccs után meg is jegyezte, hogy többször is feltűnően nem volt összjáték a két világsztár között.

 Origo/Nap híre

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek