3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

Falat bontott a vízvezeték-szerelő, sokkot kapott attól, amire bukkant

A szakember nem hitt a szemének, amikor előbukkant az eldugott kincs a falból.

Nemrégiben egy férfi betelefonált a houstoni rádió reggeli műsorában, és elmesélte, hogy a közelmúltban vízvezeték-szerelőként egy templom mosdójának felújításán dolgozott Lakewoodban. Épp egy meglazult, falra szerelt vécécsésze mellett kezdte el lefejteni a csempéket, amikor több tömött boríték is kiesett a falból.

Mint kiderült, összesen ötszáz, készpénzzel és csekkekkel tömött boríték került elő. A vízvezetékszerelő azonnal értesítette az épület üzemeltetési vezetőjét, a templom pedig a rendőrséget hívta.

Sokan úgy vélik, hogy a pénzt egy hét évvel ezelőtti bűncselekmény során rejtették el a falba. 2014-ben ugyanis csaknem 200 millió forint tűnt el egy templom széfjéből a texasi Houstonban.

Az ügyben a vízvezeték-szerelő felfedezése hozhat fordulatot, ám egyelőre még nem biztos, hogy a falban talált pénznek köze van-e a hét évvel ezelőtti esethez. Akkoriban 8 millió forintot ajánlottak fel a lopás nyomravezetőjének, de a vízvezeték-szerelő valószínűleg semmit sem fog kapni, mert az ajánlat határideje már régen lejárt – adta hírül a 24.hu.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek