4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Sváby András: “háború volt a testemben, survivornek érzem magamat”

Végre meggyógyult a koronavírusból a műsorvezető.

Korábban a naphire.hu is megírta, hogy Sváby Andrásnak pozitív lett a koronavírus-tesztje. Az ATV műsorvezetője bár beoltatta magát, a Covid így sem kerülte el és megbetegítette.

“Az első nap volt a legpokolibb, soha életemben nem volt még 38 fok fölötti lázam, most pedig 40 fokos lázzal feküdtem. Azt éreztem, hogy háború volt a testemben, de aztán napról napra jobb volt, és igazi survivornek érzem magam, aki túlélte ezt a szörnyűséget” – nyilatkozta Sváby a Nap hírének.

A műsorvezető elmondta, örül annak, hogy beoltatta magát, mert így nem a kórházban kellett küzdenie az életéért, hanem otthon lábadozott és enyhébb tünetekkel átvészelte a betegséget. “A szaglásom mostanra teljesen visszatért, de a kávénak még van egy kis utóíze, amit ezelőtt soha nem éreztem” – tette hozzá.

Sváby a naphire.hu kérdésére azt is elárulta, hogy nagyon izgult, hogy ma végre negatív legyen a tesztje, hiszen hétvégén nyílik édesapja első budapesti emlékkiállítása. “Lelkileg belebetegedtem volna abba, hogyha nem tudok ott lenni, ennél fontosabb dolog most nem volt az életemben” – monda.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek