20.5 C
Budapest
2021. szeptember 24. péntek
Hirdetésspot_img

Édesanyja jelentette fel a cellájában öngyilkos lett ceglédi férfit

Az asszony magát hibáztatja fia tragédiájáért. Krisztiánt négy gyermeke siratja, miután öngyilkosságot követett el a ceglédi fogdában.

A férfi a Ceglédi Rendőrkapitányság fogdájában végzett magával: összesodort lepedővel felakasztotta magát. Pedig ma szabadult volna a 72 órás fogvatartásából.

– Krisztián, vagy ahogy mi becéztük, Lütyő jóravaló gyerek volt, de elkövetett néhány hibát az életben. Olykor nyugtatókat szedett vagy drogozott, alig dolgozott, pedig elintéztem neki, hogy térköveket rakhasson az építkezés mellett, ahol most biztonsági őr vagyok. Az édesapja nem bírta nézni a dologtalanságát, ezért három hónappal ezelőtt elzavarta otthonról” – mesélte a Borsnak a gyászoló édesanyja.

fotók: illusztráció

– Hogy így ért véget a fiam élete, abban én is hibás vagyok. Vasárnap több autót is feltört és megpróbálta kinyitni a mi Golfunkat is, de csak tönkretenni tudta. Szerszámokat akart belőle kilopni. Amikor ezt észleltem, tehetetlenségemben hívtam a rendőrséget. Megtudtam, rajtam kívül még ketten feljelentették. Az utcánkban kapták el, és már vitték is be – zokogott Melinda, aki pénteken látta utoljára gyermekét.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img