3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

Rubint Réka: A halott édesanyám segíthetett Norbinak túlélni a sztrókot

Kilenc hónappal édesanyja elvesztése után Rubint Réka a Jakupcsek Night vendégeként mesélt a tragédiájáról. „Menjél anya, ha menned kell! Itt minden rendben lesz! Köszönök mindent! A világ legcsodálatosabb Édesanyja voltál!” – emlékezik az utolsó pillanatra.

Az ATV népszerű műsorának felvételén népszerű magyar sztárok meséltek szeretteik elvesztéséről. Sári Évi és Kandász Andrea mellett Jakupcsek Gabriella vendége volt Rubint Réka is, aki háromnegyed évvel az édesanyja elvesztése után ma már merőben másképp látja a történteket. Talán az életet is.

A naphire.hu emlékeztette Rékát, édesanyja, Zsuzsa néni otthonuk garázsa előtt ment el örökre, néhány hónapja szeretett férje, Norbi pedig épp a garázs előtt kapott sztrókot. „Nagyon szép átmenetel volt az édesanyámé, a szerettei körében tudott elmenni. Norbi meg ugyanott ott menekült meg! Hiszem azt, hogy Anyukám is ott volt ès vigyázott rá!” – mondta Réka.

„Halált senkinek nem kívánunk. De én pont így szeretnék majd meghalni, mint az Édesanyám! Boldogan, elégedetten, fájdalmak nélkül, a szerettei körében” – folytatta Réka. “A halálhoz nagyon sokunk fejében fájdalom, kín, egyedüllét, magány, kórház társul. Édesanyámnak megadatott , hogy a legnagyobb szeretetben tudjon kilépni ebből a világból” – mesélte a népszerű üzletasszony.

Réka felelevenítette az utolsó pillanatait is az édesanyjával, akit szerinte azért is tudott elengedni, mert igazán szerette. „Amikor összeesett a karjaimban, rám nézett és ott volt a szemében: Ez az? Ilyen a halál?” – emlékezett lapunknak Réka, majd a válaszát is felelevenítette. „És akkor azt mondtam neki: „Menjèl anya, ha menned kell! Itt minden rendben lesz! Köszönök mindent! A világ legcsodálatosabb Édesanyja voltál!”

A Jakupcsek Night-ban azt is elmondta, szerencsésnek érzi magát, mert a koronvírusnak köszönhetően neki is kevesebb fellépése volt, így az elmúlt években olyan sokat lehetett az édesanyjával, mint gyerekkora óta sem. Az ATV műsorában Kandász Andrea édesapja, Sári Évi pedig édesanyj elvesztéséről mesél majd hasonló őszinteséggel szombaton este.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek