14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Rejtély, hogyan tűnhetett el Rebecca erről az óceánjáró luxushajóról

A lány szülei tíz éve hiába keresik a választ lányuk, Rebecca Coriam eltűnésének okaira.

A 24 éves Rebecca Coriam 2011 márciusában egy óceánjáró luxushajón dolgozott. Egyik este üzenetet küldött szüleinek, amelyben megígérte, hogy másnap fel fogja hívni őket. Ekkor kaptak hírt utoljára a lányukról, aki másnap reggel nem vette fel a munkát.

A Disney Wonder hajója Kaliforniából indult Mexikó felé. Rebeccát utoljára március 22-én hajnalban látták élve – a biztonsági kamera rögzítette, amint a nő telefonál. Ezt követően senki nem látta többé. Mivel hosszas keresést követően sem sikerült megtalálni, a parti őrség és a haditengerészet átvizsgálta a hajó útvonalát övező vizeket, de hiába.

Az óceánjáró kapitánya szerint egy hatalmas hullám felcsaphatott és magával ragadta a fiatal nőt. Az áldozat szülei azonban magánnyomozóhoz fordultak. Kiderült, hogy Rebecca jó ideje rossz idegállapotban volt. Előző este sokat ivott és kábítószert is fogyasztott. Állítása szerint Rebecca hajnalban elhagyta a szobáját, barátnője szerint öngyilkos lett.

A nő családja és ismerősei szerint kizárt, hogy öngyilkosságot követett volna el. Viszont több bizonyíték utal rá, hogy Rebecca bűntény áldozata lett – írta a theguardian.com.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek