3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

Megdöbbentő őszinteséggel beszélt Britney Spears testvére a hatalommániás apjukról

A pophercegnő 30 éves húga az önéletrajzi könyvében azt is elárulta, hogy az apja abortuszra akarta kényszeríteni, amikor 16 éves volt.

A naphire.hu úgy tudja, a könyv hamarosan a boltok polcaira kerülhet, amiben Jamie Lynn Spears őszintén írt az első terhességéről is. A színésznő 16 évesen esett teherben, és a könyvben arról számolt be, hogy miután a szülei megtudták a hírt, azt akarták, hogy vetesse el a magzatot.

– Az apám bejött a szobámba és arról próbált meggyőzni, hogy borzalmas döntés lenne megtartani a gyermeket, mert véget érne a karrierem. Azt mondta, hogy túl fiatal vagyok és nem tudom, hogy mit csinálok. Majd azt ajánlgatta, hogy tud egy orvost, aki segíteni tud a “problémámon” – írta a könyvben a Just Jared információi szerint.

Jamie Lynn elmesélte azt is, hogy az örökbeadás is szóba jött, de ő hallani sem akart erről. Ezután sem könnyítették meg a terhességét, a színésznő állítása szerint a szülei elvették tőle a telefont és Britney-vel nem beszélhetett.

– Szükségem lett volna Britneyre, de nem tudott segíteni nekem a legrosszabb időszakomban. A mai napig fáj, hogy nem én mondhattam el a nővéremnek, hogy terhes vagyok – írta Jamie.

(Kezdőkép: youtube.com)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek