3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

„Lewandowskit meglopták” – kiborultak a szurkolók Messi Aranylabdája miatt

Nem csitulnak az indulatok az Aranylabda szavazás után, a szurkolók egy része indulatosan vette tudomásul, hogy nem a lengyel Robert Lewandowski kapta a neves elismerést.

Hiába döntötte meg Gerd Müller Bundesliga csúcsát, hiába lett német bajnok, hiába rúgott 54 tétmérkőzésen 64 gólt, mégse kapta meg az Aranylabdát Robert Lewandowski. A díj ahhoz Lionel Messihez került, akinek ez a hetedik elismerése ebben a versenyben. Az argentin futballista 2021-ben 56 mérkőzésen 41 gólt szerzett, spanyol kupát nyert a Barcelonával, és végre trófeát szerzett az argentin válogatottal, övék lett a Copa America.

Az internet népe azonban nehezen dolgozza fel a szavazás végeredményét. A Sky Sports az instagramon kérdezte meg olvasóit, hogy mit gondolnak a döntésről, a komment felületet pedig elárasztották az olyan üzenetek, hogy „Lewandowskit meglopták”. A lengyel válogatott honlapján annyi jelent csak meg, hogy „Miért?”, értelemszerűen a lengyel szurkolók is dühösek.

Lewandowski sportszerűen gratulált Messinek, utóbbi elismerte, hogy 2020-ban a lengyelt illette volna a díj (amit megdöbbentő módon a szervezők töröltek, így senki se kapta azt meg).

A szavazáson magyar résztvevő is volt, és a Nemzeti Sport újságíróján nem múlott Lewandowski sikere. Vincze András szerint ugyanis 2021 három legjobb labdarúgója Lewandowski, Jorginho és Chiellini volt.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek