3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

Lebuktak a bulizó fiatalok, meglepő tárgyakat hagynak a szórakozóhelyeken – VIDEÓ

Zárás után, amikor felkapcsolják a fényeket, akkor az alkalmazottak érdekes dolgokra bukkannak a székeken és a földön is.

A naphire.hu úgy tudja, egy glasgow-i szórakozóhely a TikTok-oldalára töltött fel egy felettébb izgalmas videót, amiben egyesével kivesézik, hogy milyen tárgyakat találtak a helyen zárás után. A földön a mellénytől kezdve, az útlevélen át, a póthajig már minden volt.

@thegaragegla

Should we make this a series? #JustDanceItOut #SportsDirectNaughtyList #garageglasgow #glasgownightlife #VansCheckerboardDay #scottishtiktok

♬ Crystal Dolphin – Engelwood

A videó alatti kommentszekcióban más szórakozóhelyek tulajdonosai és munkatársai is megjelentek, ők is elmesélték, hogy zárás után miket találtak. Valaki az egyik helyen egy teljes Jenga készletet hagyott ott, de már egy 12 darabos yorkshire puding csomagot is találtak.

Nem kellett sokat várni, a bulizók is megjelentek. Egyikük leírta, ő már elvesztette a cipőjét, a melltartóját, a nadrágját és a fülbevalóját is, de a legmeglepőbb mégis egy kebab volt, amit otthagyott az egyik klubban – olvasható a 24.hu oldalon. A videó már milliós megtekintésnél jár, és a lájkok száma is meghaladta a 700 ezret.

(Kezdőkép: pixabay.com)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek