17 C
Budapest
2021. október 19. kedd

L. L. Junior nem tudja eladni a luxusházát, 10 millióval lejjebb vitte az árát

A törökbálinti luxusházat most 270 millió forintért árulja a zenész.

L.L. Juniornak egyre sürgősebb, hogy túladjon a házon, ezért lejjebb vitte az ingatlan árát. Az énekes a fia elvesztése után úgy érezte, hogy a pesti otthonában minden a kis Dávidra emlékezteti, ezért feleségével együtt 2020-ban beköltöztek a törökbálinti luxusházba.

A zenész elmondta, mielőtt szakítottak volna Kingával már eldöntötték, hogy eladják a házat, mert túl nagy nekik. “Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk. Ebből lett elegünk” – magyarázta a zenész a Blikknek.

Junior és Kinga nyáron szakítottak, az édesanya közös kislányukkal albérletbe költözött. “Azóta kong az ürességtől a ház, szeretném minél előbb eladni, ezért is vittük lejjebb az árát. Kingával dolgozunk azon, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, harcolunk a házasságunkért, de tudom, hogy ők ide már nem jönnek vissza a kislányommal. Az biztos, ha újrakezdjük, azt már egy új otthonban tesszük meg és nem itt” – tette hozzá. A zenész a belvárosban szeretne egy kertes házat vásárolni, közel az édesanyjához, az apósához és a kislányához.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek