4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Kizárták a vőlegényt a saját lakodalmából, mert pozitív lett a tesztje

A fiatal pár alighanem a világ legszokatlanabb esküvői partiján vett részt– pontosan csak az egyikük, az ifjú ara, mert a férj csak távolról figyelhette a saját lakodalmát.

A romániai Botoşaniban a legfelkapottabb étterem adott teret a lagzinak – de az esküvő szervezői PCR-tesztet kértek az ifjú házasoktól (is). A két fiatal úgy döntött, úgyse kockáztatnak semmit, hát teszteltették magukat az esküvő előtti napon.

Rosszul kalkuláltak. Nem az történt, amire számítottak. Ám az esküvőt már nem lehetett lefújni.

Reggel kapták a sokkoló hírt: a menyasszony negatív, a vőlegény pozitív. Kérésükre a labor újra ellenőrizte a mintákat, de a végeredmény nem változott.

A vőlegény anyja épp a fodrásznál készülődött. Amikor megtudta, mi történt, nemes egyszerűséggel elájult.   

Fait accompli: mivel már minden ki volt fizetve, nem volt más választás, unortodox döntés született, a lagzit a vőlegény nélkül is megtartják.

A vendégek el voltak ragadtatva, egyszerűen lenyűgözte őket a lakodalom bizarr különössége, egyedisége – állítja a monitorulbt.ro.

A nászéjszaka elmaradt, a nászútról pedig nincs hírünk, nem derült ki, hogy a feleség másnap hogyan döntött, bevonul-e a férjéhez a karanténba, vagy idekint, „szabadon” várakozik…

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek