4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Kiderült, hogy Palik László miért hagyta ott az álommunkáját

Nem volt békés az elválás.

A naphire.hu is megírta, hogy hétfőn Palik László bejelentette, hogy otthagyja a TV2-t, és az Exatlont. A hirtelen felmondás többeknek keltett gyanút, ugyanis Paliknak jó dolga volt a csatornánál, egyszerre nyaralt és dolgozott a világ legszebb helyén, ráadásul nem kevés pénzt kapott ezért.

A Blikk úgy tudja, a színfalak mögött már hetek óta zajlottak az egyeztetések, ugyanis Palik László más elképzelései voltak a folytatásról, mint a televízió vezetőségének. “Lacinak sok mindenre kiterjedő döntése joga volt a sportrealityvel kapcoslatban a második évad óta. Addig ezzel semmi baj nem volt, míg az Exatlon kiemelkedő nézettséget hozott, ám a harmadik sorozat már halványabb teljesítményt nyújtott” – árulta el egy nevét elhallgató informátor.

Wágner Tamás, a műsor korábbi producere távozott a televíziótól, ezután kezdődtek a problémák Palikkal is, aki átakarta venni Tamás szerepeit, s nagyobb befolyást szeretett volna. A Blikk szerint több olyan döntést is hozott a műsorvezető, amely feszültséget okozott a stábban.

Az üggyel kapcsolatban hétfőn adott ki egy közleményt a TV2, ám azóta is mély hallgatásba merült a csatorna és Palik László is.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek