14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Kapócs Zsóka új életet kezdett, menő virágüzletet nyitott Mosonmagyaróváron

A színésznő az elmúlt években teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, új szerepben tündököl: családanya és sikeres vállalkozó lett.

A naphire.hu úgy tudja, Zsóka szeptember elején nyitotta meg első virágüzletét Mosonmagyaróváron, ami a KAPOCS Art Home nevet viseli. A színésznő nagyon büszke a munkájára, amit a Facebook-on is szívesen reklámoz. A követőivel megosztotta azt is, hogy honnan jött a vállalkozás ötlete.

– Egy évvel ezelőtt ti adtátok az első löketet, amikor kitettem az első adventi koszorúimat és annyi munkát adtatok, hogy azóta sem hevertem ki – kezdte Zsóka a visszaemlékezést, majd elárulta: utána sem állt le, tavaszi és nyári díszeket is készített megrendelésre, ekkor döntötte el, hogy komolyan veszi a hobbiját.

Zsókának korábban már volt egy lakberendezéssel foglalkozó vállalkozása, ehhez vette hozzá a rendezvénydekorálást és az apró dísztárgyak készítését, a kis ékszerdobozát szeptember elején nyitotta meg, a munkából pedig ő is kiveszi a részét, szívesen alkot, és már az osztrák vásárlókat is egyre jobban megérti.

– Az üzletben mindent a két kezemmel csináltam, már amire képes voltam, csak burkolni nem tudok, illetve fúrni, […] 5 hét alatt építettem fel mindezt a nulláról. Hálás vagyok, mert ha ti nem vagytok, akkor ez most nincs. Köszönök mindent – zárta a bejegyzést a színésznő.

(Kezdőkép: Facebook/Kapócs Zsóka)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek