4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Kandech Evelyne apja nem tudja kifizetni a temetést, összefogtak a megasztárosok

Az egykori megasztáros társak mindent megtesznek azért, hogy méltó búcsúztatója legyen a fiatal énekesnőnek.

Korábban a naphire.hu is megírta, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Kandech Evelyne. A Megasztárban feltűnt tehetség az elmúlt időszakban rossz passzban volt, elvesztette édesanyját, a pandémia miatt pedig pénzt sem tudott keresni. Evelyne tartotta magát, nem fordult segítséhjez,

Kandech Evelyne lába alól akkor kezdett el csúszott ki a talaj, amikor elvesztette az egyetlen embert, akire feltétel nélkül számíthatott, az édesanyját. Majd jött a pandémia, ami minden bevételi forrásától elzárta. Barátaitól sajnos nem kért segítséget. Az énekesnő egy évig küzdött a rákkal, de végül a betegség legyőzte a szervezetét.

“Egyszer azt mondta, hogy inkább meghal, minthogy segítséget kérjen. Döbbenetes, de végül így is lett… Szívszorító, hogy inkább meghalt, minthogy veszítsen a büszkeségéből” – mondta szomorúan Evelyne egyik közeli barátja.

Evelyne miután elvesztette az édesanyját, nem maradt közeli rokona, a külföldön élő édesapjának pedig nincsen pénze a temetés költségeit kifizetni. Így köztemetéssel helyeznék végső nyugalomra az énekest. “Végtelenül büszke lány volt, a végsőkig visszatartotta azt az információt, hogy bajban van. Nem engedjük el őt így, ilyen körülmények között. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy méltó búcsúztatója legyen” – mondta Tóth Vera.

Life.hu/Nap híre

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek