4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Jó biznisz, 8 hét alatt 2 milliót kereshetünk az egész napos sorozatnézéssel

A Simpson család összes részét kell megnéznie annak a vállalkozó szellemű embernek, aki 8 hét alatt akar milliomos lenni.

A naphire.hu úgy tudja, egy brit cég adta fel az álláshirdetést, ám kikötötték: nem elég csak a tévé előtt ülni, a sorozatnézőnek figyelnie is kell, hogy össze tudja írni a sorozat 2022-re vonatkozó jóslatait. A munka bárhonnan végezhető, csak az a fontos, hogy az elemző kiváló angoltudással rendelkezzen.

A több mint 700 részes Simpson család híres arról, hogy valamilyen csoda módján megjósolják a jövő történéseit. Például előre “tudtak” Donald Trump elnökségéről, a Trónok harca végét is helyesen tippelték meg, illetve előre jelezték a brit benzinválságot is.

A brit Platin Casino joggal számít arra, hogy a Simpson családban 2022-re vonatkozó jóslatokat is találnak az erre kiválasztott elemzők, akiknek nagyjából 294 órányi anyagot kell megnézniük. Plusz juttatásként a cég állja a Disney Plus-előfizetésüket, valamint heti egy doboz fánkot is kapnak, ami a sorozat főszereplőjének a kedvenc étele – írja az Origo.

(Kezdőkép: youtube.com)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek