16.3 C
Budapest
2021. október 22. péntek

“Idegen ember” – Ambrus Attila ötven év után találkozott az anyjával

Ambrus Attila – a Viszkis – korábban meghívta anyját az esküvőjére, de mert a vallási nézeteik különböztek, az asszony végül úgy döntött, nem jelenik meg a menyegzőn. Ambrus most, hogy úton van a második gyereke, úgy döntött, mégiscsak szeretné rendezni a kapcsolatát az anyjával, aki másfél éves korában elhagyta őt.

Ötven év után megtörtént a találkozás, erről Ambrus Attila a Borsnak mesélt.

„Három héttel ezelőtt meglátogatott minket anyám. Nem töltött nálunk sok időt, csak két napot, de első alkalommal ennyi elég is volt. Elképesztő, hogy mennyi energiája van, 74 évesen a gyerekkel ugrált a trambulinon. Fel kell, hogy kössem a gatyámat, azért remélem, hogy valamennyire örököltem az ő genetikáját”

Mivel Ambrus Attila lánya még soha nem találkozott a nagymamájával, nem is tudta mamának szólítani.

„Anna az anyámat úgy hívja, hogy néni. Igazából még meg kell tanulni kezelni a helyzetet. Egyelőre nem hajlandó mamának szólítani, hiszen neki már van egy nagymamája a feleségem anyukája személyében”

Ambrus biztos abban, hogy szeretné szorosabbra fűzni a viszonyt az édesanyjával.

„Körül-belül 300km távolságra lakunk egymástól, hiszen anyukám Erdélyben él…Anyám számomra gyakorlatilag egy idegen ember, nem véletlenül reagált a kislányom úgy, ahogy. Érezte, hogy anyám kívülállóként csöppent a családba, de bízom benne, hogy ez idővel változik.”

(Fotó: tv2play.hu)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek