19.1 C
Budapest
2021. október 20. szerda

Hiába hazudott Lajcsi, a klóros víz és a gáz szaga buktatta le a bíró szerint

Még szerencse, hogy a lopott áramnak nem volt szaga, mert az is árulkodott volna.

Hat éven keresztül hajtogatta a felbujtóként elkövetett vesztegetéssel és lopással vádolt Lajcsi, hogy azt reméli, a bíróságon majd győz az igazság. Nos, a bírósági ítélet indoklásából kiderült, hogy Lagzi Lajcsi éveken át hogyan lopta a vizet, villanyt és a gázt.

Mint azt a naphire.hu megírta, az első fokon 2 év 10 hónap szabadságvesztésre ítélt Galambos Lajos a tatai lakóparkban és a boldogasszonypusztai kastélyában hosszú éveken át csak minimális díjat fizetett a közműszolgáltatóknak. Mindez gyanús lett a szakembereknek, ezért ellenőrizték az órákat.

A zenész azzal védekezett, hogy kevesen lakják a társasházakat, ezért kevés a fogyasztás. A vízzel kapcsolatban pedig arra hivatkoztak, hogy saját fúrt kútjuk van, az látja el a lakások vízellátását. Csakhogy amint megnyitották a csapot, a vízóra nem pörgött. Viszont az állítólag fúrt kútból érkező víznek is pont olyan klórszaga volt, mint bármelyik vezetékes csapvíznek.

Amikor rábukkantak a vízvezeték illegális leágazásaira, már nem volt miről beszélni. Egy másik ellenőrzés során a szakemberek gázszagot éreztek Lajcsi másik ingatlanján. Amikor átvizsgálták a gázvezetékeket, kiderült, hogy a zenész a gázt is lopja, ami a mérőórák állásán is látszott – írta az Origo.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek