4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

“Ha bejöttök, szét lesztek darabolva” – fűrésszel támadt a rendőrökre a nógrádi férfi

Csendháborítás miatt vonultak ki a rendőrök a nógrádi családi házhoz, ám a lakók nem örültek a hívatlan vendégeknek.

Két részeg férfi hangosan hallgatta a zenét a nógrádi családi ház udvarán, de a szomszédok megelégelték a zajt és bejelentést tettek. A rendőrök azonnal a helyszínre érkeztek, és többször is felszólították a két férfit, hogy igazolják magukat, de ők fittyet hánytak erre.

A 33 éves és a 20 éves férfi ezután fenyegetni kezdte az egyenruhásokat. Elmondták nekik, hogy vannak még otthon hatan, és ha be mernek menni, szét lesznek verve és nem hagyják el élve a házat. Az idősebb férfi ezt köveően a ház mögül előhozott egy benzinmotoros láncfűrészt. Elindította a gépet, majd a rendőröknek azt kiabálta: “Ha bejöttök, szét lesztek darabolva.” A férfi láncfűrésszel a kezében elindult az egyenruhások felé, de a kapu előtt megállt, letette a járú motorú gépet, majd tovább fenyegetőzött és szitkózodott – írta az Origo.

A nyomozó ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt gyanúsítottként hallgatta ki a két nógrádi férfit. A láncfűrésszel támadó idősebb ember tagadta a történteket, s panaszt jelentett be gyanúsítás ellen, az öccse pedig nem tett vallomást.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek