3.5 C
Budapest
2022. január 27. csütörtök

Ezért utálják Papp Gergőt a fele annyi idős párja szülei – VIDEÓ

A 48 éves műsorvezető kis túlzással akár a nagyapja is lehetne az újdonsült barátnőjének, nem csoda, hogy a fiatal lány szülei hallani sem akarnak róla.

Papp Gergő arról mesélt a NőComment című műsorban, hogy anyósa és apósa ki nem állhatja. ” Életemben először tapasztalom, hogy az ő szülei nem hajlandóak tudomást venni a létezésemről. Nem kell vidékre járnom vasárnap rántott húst enni, meg egy csomó minden alól mentesülök” – mondta a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy két éve van együtt a fiatal lánnyal, de még sohasem találkozott a lány szüleivel.

A naphire.hu kérdésre Dr. Hal Melinda pszichológus elmondta, alapvetően maga a kor nem feltétlenül számít, hiszen nem egy kiskorúról van szó, így a saját döntésük, hogy együtt vannak-e vagy sem. Azonban pszichológiailag megállapítható, hogy az életműködésben mások a priorítások.

A pszichológus kitért arra is, hogy a férfiak esetében akár a kapuzárási pánik is szóba kerülhet akkor, amikor fiatal lányok mellett keresik a boldogságot. Mint mondta, minden kornak megvan a saját krízise, és ha egy férfi új életet szeretne kezdeni, akkor gondolhatja úgy, hogy egy fiatalabb, irányíthatóbb személlyel jobban megtudja élni a pillanatokat, hiszen akkor magát is fiatalabbnak fogja érezni.

Dr. Hal Melinda hangsúlyozta, az a legfontosabb, hogy érzelmileg tudjanak kapcsolódni azok a párok, akiknél nagyobb a korkülönbség. Fontos, hogy kinek mi az intellektuális- és az intimitásszükséglete. Az viszont probléma lehet, hogy ha az intimitás vezérli a kapcsolatot.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek