3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

Erdei Zsolt drámája: újra ringbe szállna, mert nincs elég bevétele

A legendás ökölvívó világbajnok megrendítő vallomást tett a Life TV ma este adásba kerülő – Összezárva Hajdú Péterrel című – műsorában.

Madár jelenleg itthon, a Madárfészek Akadémián oktatja a fiatal ökölvívókat, pusztán ebből viszont nagyon nehéz megélnie.

Azért csinálom, mert szeretem, de az nem elég, mert mégis csak ott van egy nagy ház, három gyerek és két autó – magyarázta Madár. Majd elárulta, már kapott ajánlatot, hogy újra ringbe szálljon. Ezt fontolóra is veszi. Hajdú Péter azonnal felajánlotta, segít Madárnak a szervezésben.

Fotók: Life Tévé

Talán a tizedik címvédő mérkőzésem volt, amikor a legnagyobb összeget kerestem. A budapesti Syma csarnokban volt a meccs, ha jól emlékszem 2007-ben. A meccsért bruttó 730 ezer eurót (több mint 264 millió forintot) kaptam, de ebből lejött a menedzseri jutalék és az adó is – mesélte Hajdú Péternek. (Az első, félnehézsúlyú világbajnoki címmeccsért 60 ezer eurót – 21,8 millió forintot kapott.

Madár később magasabb súlycsoportba, a cirkáló súlyúak közé lépett, itt szintén világbajnok lett 2010-ben. Utána viszont beperelte a klubját, mert nem biztosította neki a szerződésben leírt, megfelelő mérkőzéseket. A két éven át húzódó pert ugyan megnyerte, de a kártérítést, ami 330 ezer euró volt (kb. 120 millió forint) nem kapta meg, mert a hamburgi Univerzum a bírósági ítélet előtt csődöt jelentett.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek