14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Eltorzult a plasztika után a 90-es évek szupermodelljének a feje

Linda Evangelista a legendás szupermodellek egyike volt, az elmúlt évei egy szóval jellemezhetjük: pokol.

Megrázó vallomással jelentkezett a közösségi oldalán Linda Evangelista. A 90-es évek szupermodellje az Instagram-oldalán ismerte be, elrontottak rajta egy plasztikai műtétet, aminek köszönhetően brutálisan elcsúfították. Ő maga fogalmazott így, és azt sem hallgatta el, a megélhetését is elvesztette.

A naphire.hu információi szerint a modell bevallotta, az eljárás, aminek alávetette magát, az ellenkezőjét okozta, mint amit ígértek. Mi történt? “A zsírsejtjeimet növelte, ahelyett, hogy csökkentette volna, és tartósan eldeformált, annak ellenére, hogy két fájdalmas, sikertelen korrekciós műtéten is átestem” – írja.

És a helyzet csak rosszabb lesz: Linda elárulta, az úgynevezett paradox zsírhiperpláziának (PAH) nevezett elhízás alakult ki nála. “Nemcsak a megélhetésemet tette tönkre, hanem a súlyos depresszió, a mély szomorúság és az önutálat legmélyebb mélységeinek körforgását is elindította bennem.” – így a modell.

Naomi Campbell az elsők között állt ki barátnője mellett. “Megtapsolom a bátorságodat és az erődet, hogy megosztottad a tapasztalataidat, és nem tartod magad többé túszként. Tudod, hogy szeretlek. Szeretünk téged. És mi mindig melletted állunk.” – írta kommentben Evangelista bejegyzése alá.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek