14.2 C
Budapest
2021. október 22. péntek

Elkapta a koronavírust Sváby András, így érzi magát a tévés

Sváby Andrásnak pozitív lett a koronavírus tesztje, tudta meg a naphire.hu az érintettől.

A tévés vasárnap este még kifogástalan állapotban vezette a Heti Napló című műsort az ATV-n, kedd reggel viszont már rosszul érezte magát. Koronavírus tesztet csinált, az eredmény pedig pozitív lett. A tévés nem érzi jól magát, nem érez ízeket, rázza a hideg, köhög és fáj a feje.

„Megmondom őszintén, többet vártam az oltásoktól, de remélem, hogy megvéd a súlyosabb tünetektől” – nyilatkozta Sváby a Nap Hírének. Ahogy arról a sajtó is hírt adott, Sváby András tavasszal duplán lett beoltva a kínai Sinopharm vakcinával. A szakemberek is azt hangoztatják hónapok óta, hogy az oltás a fertőzéstől nem véd meg, inkább a betegség tüneteit enyhítheti.

„A környezetemmel ellentétben eddig megúsztam a betegséget, de most már tudom, milyen kiszolgáltatottság érzést okoz ez a vírus. Mindenki vigyázzon magára, és lehetőség szerint kerülje el a tömeget!” – figyelmeztet a tévés.

Az ATV ismert műsorvezetője különösen sajnálja a betegség időzítését, mivel vasárnap este rendkívüli adást vezetett volna, ami az előválasztás friss eredményeivel foglalkozik. Távollétében Vujity Tvrtko helyettesíti a képernyőn a Heti Napló eredményváró műsorában, majd az azt követő hétvégén is

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek