3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

Egy walesi lakótelepen várja a világvégét egy férfi

Az 53 éves Leslie Southam szállodai takarítóként dolgozó férfi a szüleivel várja a végítéletet. Úgy véli, ez hét éven belül bekövetkezik.

A férfi a 80 éves anyjával és 79 éves apjával él Brynmefysben. Az 1980-as évek óta szinte mindenki elköltözött a környékről, a 29-ből már csak három házban élnek. Southam szerint közel vagyunk Jézus Krisztus második eljöveteléhez és az apokalipszishez.

A helyi tanács régóta ígéri, hogy rendbe hozza a lakótelepet, de nem tesznek semmit. Southamék otthona az 1990-es években átesett egy alapvető felújításon, de a férfinek nincsenek további tervei az ingatlannal, főleg a világvége miatt.

Egyes brynmefysi házakban az évek során védett denevérek költöztek be, ez pedig a lerombolást is megnehezíti. A szennyvízhálózat sincs jó állapotban, a megoldáshoz kivásárlásra lenne szükség, Southam szerint ugyanakkor egyelőre nem ajánlottak nekik elég magas árat. A sajtóvisszhang miatt a lepusztult környékre előszeretettel járnak a fiatalok, akik úgy vélik, hogy a hely elátkozott

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek