14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Dráma a stúdióban: felvétel közben derült ki, hogy covidosak a műsorvezetők – VIDEÓ

Az amerikai The View talkshow két műsorvezetőjéről derült ki felvétel közben, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztjük.

A naphire.hu úgy tudja, a műsorvezetőket éppen a reklámszünet után tájékoztatták a fejleményről, még mielőtt az amerikai alelnök, Kamala Harris a színpadra lépett volna. Joy Behar elmondta a közönségnek, hogy Sunny Hostin és Ana Navarro is elkapta a vírust, ami miatt el kell hagyniuk a stúdiót.

– Sunny és Ana is pozitív koronavírus-tesztet produkált. Lényegtelen, hogy milyen keményen próbálkozunk, az ilyen bármikor megtörténhet. Biztos vagyok benne, hogy jól lesznek, mindketten megkapták a védőoltást – mondta a stúdióban maradt műsorvezető.

Az eset után az alelnök online jelentkezett be a műsorba, és elmondta: a két műsorvezető nagyon erős nő, biztos benne, hogy nem lesz semmi bajuk, hiszen a vakcina pontosan abban segít, hogy a betegek elkerüljék a kórházi ellátást és a súlyos tüneteket – szúrta ki a naphire.hu a Just Jared oldalán.

Később a People magazin arról számolt be, hogy elvégeztek egy gyorstesztet is, aminek az eredménye már negatív lett. Arról egyelőre nincs információ, hogy a PCR-vagy a gyorsteszt eredménye mutatott hamis információt.

(Kezdőkép: youtube.com)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek