Hirdetés

Majka kínzó kérdése: mi a fenét művel Magyar Péter és Varga Judit a gyerekeikkel?

Nap Híre portré Nap Híre

A rapper-műsorvezető azt kérdezi, hogy ki van tekintettel a Magyar-Varga házaspár valóságshow-vá vált háborúja alatt a három kiskorú gyerekre.

A keddi nap Magyar Péterről és Varga Juditról szólt: miután a frissen ellenzékivé vált Magyar nyilvánosságra hozta a feleségével (akkor épp az Orbán-kormány igazságügyi miniszterével) 2023. januárjában készített felvételt, amelyen a Völner-Schadl ügyről beszélgetnek.

A miniszterelnök korábban valóságshowról és tévésorozatról beszélt az ügyben.

Jó, és ki törődik a gyerekekkel?

Hivatkozás másolása

Majka szerint sem Magyart, sem Vargát a legkisebb mértékben sem érdekli, hogy hogyan élik meg a gyerekeik a velük történteket.

„Magyar, aki 3 gyerek apja, és 16 évig volt Varga Judit férje, ma közzétett egy hangfelvételt, amit Varga tudta nélkül rögzített otthon, a saját lakásukban. (!!!!!) WTF??!! Erre Varga azonnal reagált és elmondta, mennyire erőszakos ember a Magyar, könyveket, nadrágokat (!!!) dobál, hajnalban részegen veszekszik, kiabál, felkapcsolja a villanyt, mikor ő már alszik(!!!!) WTF2”.

„Engem igazából az izgat ebben az egész családi mizériában, hogy vajon az a 3 gyerek, akik éppen abban a korban vannak, ahol nagy szükség lenne a családi támogatásra, vajon mit éreznek.(?)

Ha Vargának, vagy Magyarnak abba az iskolai közegbe kéne mindennap besétálnia, mint nekik, vajon mennyire éreznék magukat szarul?  Mert ugyanaz ez az iskolai közeg, még fejletlen, kegyetlen, és abban a korban vannak, hogy még mindenki keresi a személyiségét, de egy dologban példamutató. Hogy érdek nélkül őszinte. Szemben Varga és Magyar közegével.

Volt igazságügyi miniszterként, és ehhez mérten egy utolsó felelős döntésként lehetne Vargának az az álláspontja, hogy kimarad ebből az egészből, és nem keveredik hazugság spirálba azok miatt az emberek miatt, akiknek egyébként - mint láthattuk - egy fabatkát sem ér az ő élete, vagy Magyarnak, aki dédelgethet poltikai ambíciókat, kutathat-kereshet, lebuktathat disznóságokat, de nem felhasználva azt a nőt, aki 3 gyermeket szült neki.”

„Ebben a csodálatos eszmében a Varga-Magyar család egy nagy lépést tett hátrafelé. Csak gratulálni tudok érte” – zárja sorait Majka.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés