Hirdetés

Most Ön is megtudhatja, mikor merre jár Taylor Swift magángépe

Nap Híre portré Nap Híre

Taylor Swift egy nagyon lelkes rajongója folyamatosan nyomon követi a nyilvánosan elérhető adatok alapján, hogy az énekesnő épp merre jár a magángépével. De nem csak követi, meg is osztja azokat, ami nem igazán tetszik az énekesnőnek. 

Az énekesnő a múlt évben 300 ezer kilométert tett meg a magángépével, egy rajongója pedig szorosan figyelemmel kísérte az utazásait. Jack Sweeney, a University of Central Florida diákja többek között azzal tölti a szabadidejét, hogy különböző sztárok magángépes utazásait vizsgálja, és összegyűjti, hogy mennyi volt a szén-dioxid-kibocsátásuk a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) nyilvánosan elérhető adatai alapján – írja a Blikk

Az énekesnő ügyvédei már többször a körmére pirítottak a fiatalembernek, perrel fenyegetve őt, mert folyton közzéteszi, hogy éppen merre jár az énekesnő. A diák egy nyomkövető programot használt, hogy követhesse az énekesnőt, majd egy videót tett közzé, amelyben látszik, hova repült a popsztár. Swift jogi csapata szerint azonban komoly veszélynek teszi ki az énekesnőt azzal, hogy valós időben megosztja, éppen mikor merre jár. 

„Bár ez lehet, hogy önnek ez csak egy játék, vagy egy út, amelytől azt reméli, hogy gazdagságot vagy hírnevet szerez, ügyfelünk számára ez élet-halál kérdése” – írta levelében Taylor ügyvédje. A fiatal diák Elon Muskot is követi, aki szintén megpróbálta már lefizetni, hogy hagyjon fel ezzel a tevékenységével, ám ő nem fogadta el a felkínált összeget. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés