Hirdetés

Részegen tombolt egy nő a Budapest-Szöul járaton, kényszerleszállást kellett végrehajtania a gépnek

Nap Híre portré Nap Híre

Jelenetet rendezett a LOT Budapestről Szöulba tartó közvetlen járatán egy koreai nő, miután a kelleténél több alkoholt ivott.

Hétfő délután 2 órakor szállt fel a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről a LOT közvetlen járata, aminek az úti célja Szöul volt. Egy koreai nő magából kikelve rendezett jelenetet a repülőn, és miután három órán keresztül sem a családja, sem a légiutas-kísérők nem tudták lenyugtatni, a pilóták a repülésbiztonsági protokollt követve kényszerleszállást hajtottak végre Kazahsztánban. Az asztanai repülőtéren rendőrök várták a nőt, aki letartóztatását követően egyszerűen elaludt, majd amikor felkelt, azt állította, nem emlékszik a történtekre – írja az RTL

A repülő végül három óra késéssel, már kedden landolt a dél-koreai Incshoni Nemzetközi Repülőtéren, ahol a koreai rendőrség fogadta a nőt. A repülésbiztonsági szabályozásokhoz igazodva a hasonló, légi közlekedés biztonságát veszélyeztető rendzavarás 3 évig terjedő szabadságvesztéssel vagy 8 millió forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés