Hirdetés

Putyin lemészárolt és felnégyelt egy szarvast és kivágta a szívét, majd odaadta Berlusconinak

Nap Híre portré Nap Híre

Vlagyimir Putyin orosz elnök 2013-ban lelőtt egy szarvast, kivágta az állat szívét, majd átadta azt Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnöknek, és azt mondta, hogy „kivételes étel” lesz belőle, amelyet a két férfi közösen fogyaszt el - mesélte el a döbbenetes történetet Fabrizio Cicchitto olasz törvényhozó, aki a tavaly elhunyt Berlusconi közeli szövetségese volt.

Cicchitto azt állította a Corriere della Sera című olasz napilap vasárnap megjelent cikkében, hogy Berlusconi azután mesélte el neki a történetet, hogy 2013-ban visszatért egy Putyin úrral közös oroszországi útjáról. Cicchitto szerint az orosz elnök azt javasolta, hogy a két férfi menjen el vadászni. Két szarvast is láttak, és Putyin mindkettőt lelőtte.

Ezután az orosz elnök lement a lejtőn az állatok felé, majd felnégyelte az egyik szarvast és kivette a szívét. Egy ember a kíséretéből fatálcát adott neki, odaadta és rátette a véres húsdarabot, majd Putyin azt mondta, ez egy kivételes étel lesz - írja az atv.hu. "Szélütést kaptam. Elbújtam egy fa mögé, és elhánytam magam. Talán ez csak egy vadász szokása" - mondta Berlusconi Cicchitto elmondása szerint. 

Berlusconit Putyin úr közeli szövetségeseként jellemezték. Még azután is, hogy Oroszország 2022 februárjában megszállta Ukrajnát, Berlusconi védelmébe vette az orosz vezetőt. "Putyint az orosz lakosság, a pártja és a miniszterei sürgetik, hogy kitalálja ezt a különleges hadműveletet. A csapatoknak be kellett volna vonulniuk, egy hét alatt el kellett volna érniük Kijevet, tisztességes emberekkel leváltani a Zelenszkij-kormányt, és egy hét múlva visszajönni. Ehelyett váratlan ellenállásra találtak, amelyet aztán mindenféle fegyverekkel tápláltak a Nyugatról” - mondta 2022 szeptemberében a BBC szerint. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés