Hirdetés

Iszonyú háború dúl Magyar Péterék és a DK között

Nap Híre portré Nap Híre

Tovább folytatódik a háború a DK és Magyar Péterék között.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Magyar Péter "Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért" névre keresztelt demonstrációja április elején került megrendezésre, ami a Deák térről indult, és a tüntető tömeg egyenesen a Kossuth-tér felé vette az irányt.

A demonstráción többen is felszólaltak, például Nagy János Szigetszentmiklós polgármestere is, aki úgy fogalmazott, hogy saját bőrén tapasztalta, milyen az országos rendszer, milyenek az egyes, magukat ellenzékinek nevező pártok képviselői, milyen paktumok, háttéralkuk vannak a színfalak mögött.

Kijelentette, hogy civil jelöltként még azt hitte, elenzéki támogatással leválthatják a NER kiskirályait. De a valóság más volt. Azért, hogy polgármester legyen, otthagyta a munkahelyét, új életet kellett kezdenie. Másnap jött a "nagy demokratikus pofon". A DK képviselője arra akarta rávenni, ami ellen évekig küzdött. Megindult ellene a lejárató hadjárat.

Vádjaira később a DK közleményben reagált, és ebben Nagy János polgármestert "Fidesz-kollaboránsnak" nevezték, és kijelentették, hogy az állításaival szemben az igazság az, hogy "Jószai Attila soha nem járt Kövér László házában, sőt soha egyszer sem beszélt vele életében".

A DK cáfolt minden állítást, sőt be is perelte Nagy Jánost. A botrányos ügyben azonban újabb fejlemény érkezett, mivel Jószai Attila vállalta, hogy poligráfos vizsgálatnak veti alá magát, hogy ezzel cáfolja Nagy állításait - írja az ATV.

A független, budapesti magánvállalkozás által elvégzett vizsgálat során a következő kérdéseket tették fel Jószai Attilának:

  • járt-e valaha Kövér László házában?
  • tárgyalt vagy egyeztetett-e valaha személyesen Kövér Lászlóval?
  • telefonon vagy interneten keresztül szóban, kapcsolatba lépett-e Kövér Lászlóval?
  • akár egyszer is írásban, hagyományos vagy digitális formában kommunikált-e Kövér Lászlóval?

A lap kiemelte, hogy Jószai mind a négy kérdésre nemmel válaszolt, a hazugságvizsgálat eredményét megállapító hivatalos szakvélemény szerint pedig "a poligráfos hazugságvizsgálat során regisztrált fiziológiai változások alapján Jószai Attila egyik releváns kérdésre sem adott megtévesztő választ”, azaz a DK képviselője igazat mondott mind a négy kérdés esetén.

"Bebizonyosodott, hogy Nagy János ország-világ előtt hazudott Magyar Péter színpadán, ezért eljött az ideje, hogy a polgármester nyilvánosan bocsánatot kérjen a kijelentéséért! Nagy Jánosnak nincs helye a közéletben, ezért követeltük az azonnali lemondását Szigetszentmiklós éléről. Jószai Attila a sajtótájékoztatón felajánlotta azt is, hogy Nagy János a távozása előtt beüljön abba székbe, ahol ő volt, ha már a nyílt vitát egyszer sem vállalta az elmúlt években"

- közölte a DK politikusa.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés