Hirdetés

Szörnyű napok várnak Lagzi Lajcsira a szabadulása után: Zalatnay Cini elmondta, milyen a szabadulás után

Nap Híre portré Nap Híre

Hamarosan szabadul a börtönből Lagzi Lajcsi, aki tavaly április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, mert áram-, víz- és gázlopás miatt három és fél éves börtönbüntetésre ítélték. Zalatnay Cini most arról beszélt, hogy ő pontosan tudja, mi vár majd a trombitásra, miután szabadul a büntetéséből.

Mint ismert, Zalatnay Cini ugyanazt átélte, amit Galambos Lajos, ugyanis két évet töltött a rácsok mögött. Most elmondta, hogy milyen volt kiszabadulni. 

Túléltem és újra kezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban a fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni

- mondta az énekesnő a Borsnak. Cini szerint a rombitaművész van olyan erős, hogy ő ezt meg fogja tudni csinálni, hogy elhatározza, hogy folytatja a zenélést tovább.

Ő gazdag, van saját háza, ami előny, de közben pont ezért, mert vagyona van, azt nem igazán szeretik az emberek egy ilyen helyzetben. Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, de nehezebb lesz emberek közé mennie. Én szurkolok neki!

- fogalmazott, hozzátéve, hogy ő a mai napig összerezzen, ha meghall egy szirénát, vagy kulcscsörgést, vagy ha valaki hangosabban zárja be az ajtót.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is részletesen beszámolt, a mulatószenésznek tavaly áprilisban kellett börtönbe vonulnia, ám utána egészsége folyamatosan romlani kellett: mint kiderült, Lajcsi nem tud enni sem, csak folyékony halmazállapotú táplálékkoz vesz magához. Egy ismerős most friss hírt adott a zenész állapotáról, aki szerinte nagyon sokat fogyott bent. Bár a zenész hamarosan elhagyhatja a börtön, de a büntetése utolsó hónapját otthonában kell töltenie, ami azt jelenti, hogy fellépéseket sem tud vállalni majd. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés