Hirdetés

Kitálalt a lánya a magyar nagyvállalkozóról - döbbenetes dolgok derültek ki

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Bocsánat apa, ha ezt most nézed!” - jegyezte meg monológja közepén Cserpes Laura az ATV #Bochkor című műsorban, ahol édesapja sokkoló szokásáról rántotta le a leplet.

Néhány hete köztudott: a gyönyörű énekesnő és édesapja a TV2 Ázsia expresszben szállnak harcba rövidesen, Cserpes Laurát így volt miről kérdeznie az ATV műsorában Bochkor Gábornak. A gyönyörű énekesnő rögtön el is mondta: mivel a párja civil és nem is szoktak együtt szerepelni sehol, így hamar eldőlt, mással kell nekivágnia a kalandos túrának. “Egyből az édesapám jutott az eszembe. Amit kevesen tudnak róla: ő nagyon szeret szerepelni” - kezdte Laura, majd a stúdióban tartózkodók megdöbbenésére azt is hozzátette: “Ami miatt komoly, traumatizáló események sorozata ért már engem”. De vajon mire gondolhatott? Nos, ez sem maradt titokban.

Lánya elmondása szerint ugyanis Cserpes István minden évben fellép vállalkozása éves rendezvényén. A Naphire.hu-nak a felvételt követően további részleteket is elárult. “Apa kiválaszt olyan bátor munkatársakat, akik szívesen részt vesznek ilyen merész projektekben” - folytatta az énekesnő, majd azt is kikotyogta, mi a formációjuk neve: “Pityu és a trükkös fiúk”. A formáció tagjai pedig évről-évre rendszeresen készülnek és gyakorolnak, hogy egy-egy feledhetetlen produkcióval lepjék meg a közönséget. “Voltak már mazsorettek és pocakos tornászok is, de ő nagyon élvezi és ez a fontos” - nevetett hangosan Laura. Az énekesnő azt is elmesélte, hogy életre szóló élmény volt az Ázsia Expresszt édesapja oldalán megélnie, ez a kaland még jobban megerősítette apa-lánya kapcsolatukat.

Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból az is kiderült, miért műttette meg magát Csonka Pici, amikor nem is voltak panaszai, s hogy miért fél attól Jakupcsek Gabi, hogy börtönbe zárják.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés