Hirdetés

Igenis léteznek - igazi szörnyeket fedezett fel ez a kislány a szobájában

Nap Híre portré Nap Híre

Teljes pánikba esett a kislány, először a szülők sem akartak hinni neki.

Egy hároméves amerikai kislány arra kezdett panaszkodni, hogy szörnyek vannak a hálószobájában, ám a szülei először azt hitték, hogy túlságosan is élénk a gyermekük fantáziája, aki éppen előtte látta a Szörny Rt. című filmet.

„Még egy üveg vizet is adtunk neki, és azt mondtuk neki, hogy az szörnyspray, és azzal éjjel minden szörnyet le tud fújni” – mondta Massis Class, a kislány édesanyja. Hozzátette, a lányuk a következő hónapokban egyre többször emlegette a szörnyeket és, hogy valami van a szekrényében.

A dolog akkor kezdett értelmet nyerni, amikor Massis észrevette, hogy a 100 éves házukon kívül a padlás és a kémény közelében méhek rajokban nyüzsögnek. De aztán egy méhész több tízezer méhecskét fedezett fel a kislány hálószobája felett.

A méhek nyolc hónapot töltöttek a hatalmas kaptár építésével. A méhész hőkamerát vitt magával, hogy átvizsgálja a falakat a hároméves kislány hálószobájában. A méhész azt mondta, hogy még soha nem látott ilyen kaptárat a falban. Egy pénzérme nagyságú lyukig követte a nyomát a padlásszellőző sarkában - írja az ATV.

A méhész 55 000-65 000 méhecskét távolított el, valamint a 45 kilogrammot nyomó méhkasukat

A rovarokat egy méhészetbe helyezték át.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés