Hirdetés

Gáspár Evelin karrierje döbbenetes fordulatot vett, egészen új területen próbálhatja ki magát

Nap Híre portré Nap Híre

Gáspár Evelin, Győzike nagyobbik lánya egészen új területen próbálhatja ki magát: a Fidesz egyik európai parlamenti képviselőjánek az asszisztense lesz. 

Gáspár Evelin a Fidesz egyik európai parlamenti képviselője mellé szegődött asszisztensnek. Úgy fest, hazai pályán fog dolgozni, így Brüsszelbe nem kell kiköltöznie. Gáspár Evelin neve már fel is került Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztenseinek listájára – írja a Femina

A képviselőasszonyt a Blikk kereste fel, hogy megkérdezzék, Gáspár Evelin milyen kvalitásaival győzta meg az alkalmasságáról. Nevében a közvetlen parlamenti asszisztense válaszolt, aki elmondta, Járóka Lívia személyes állásinterjú után döntött úgy, hogy együtt szeretne dolgozni Gáspár Győző nagyobbik lányával. 

A válaszból kiderül az is, hogy Gáspár Evelin tapasztalatai és nyelvtudása nagyon is meggyőző volt a képviselő számára. Ez nem véletlen, hiszen Gáspár Evelin a Mikszáth Kálmán Líceumban tanult nyelvi tagozaton, majd pedig az International Business School diákjaként szerzett diplomát. Úgy tudni, most sajtómegjelenésekkel kapcsolatos munkát fog végezni.

A Gáspár család nem kívánt nyilatkozni az ügyben, de eddig úgy tűnik, senki nem tervez Brüsszelbe költözni. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés