Hirdetés

Donald Trump durván beleállt egy demokrata politikusba

Virág Sára portré Virág Sára

Donald Trump egykori amerikai elnök igencsak szabadszájúan kritizálta egy hétvégi rendezvényen Jon Tester demokrata szenátor testsúlyát: egy terhes nőhöz hasonlította a férfit. 

Donald Trump amerikai elnök hétvégén egy zártkörű rendezvényen gúnyolódott igencsak szabadszájúan Jon Tester demokrata szenátor testsúlyán, mondván, hogy a férfi úgy néz ki, mint egy "terhes nő". Trump egyébként a Biden kormányzatról is elmondta az őszinte véleményét. „Ezek az emberek Gestapo-kormányzatot vezetnek. Ez az egyetlen dolog, amijük van. És szerintük ez az egyetlen módja annak, hogy nyerjenek, de ez valójában megöli őket. De engem nem zavar” – fogalmazott. 

"Ki látta már azt a csávót? Alapvetően nem is tűnne kövérnek, kivéve, hogy mekkora helyet foglal el a gyomra" – fogalmazott Trump, miközben a kezével imitálta a szenátor hatalmas hasát, legalábbis a Politico által megszerzett videó szerint. A portál megjegyzi, hogy Trump közismert a politikai ellenfeli külsejére tett megjegyzéseiről, különösen ha nőkről van szó. 

Az idei kampány egyik legsebezhetőbb demokrata célpontja pedig éppen Jon Tester, a republikánusok ugyanis vissza akarják szerezni a kongresszus irányítását. Tester egy olyan államban szeretné megválasztatni magát, amit Trump nyert meg 2020-ban. A szenátornak ezért idén gyakran kellett kedveskednie Trump szavazóinak. 

"Tester nagyon keményen kampányol, de nagyon könnyel el is veszítheti a harcot" – jegyezte meg Trump a videón. Ha már a testsúlyról van szó, a Fehér Ház orvosa 2018-ban a "nagyon egészséges" kategóriába sorolta Trumpot, bár azt megjegyezte akkor, hogy éppen az elhízott határán táncol már. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés