Hirdetés

Annyira "borzalmas élmény" volt Demi Lovato számára a 2016-os Met Gála, hogy idén visszatért

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Demi Lovato hétfő este visszatért a Met Gálára, nyolc évvel azután, hogy egy rossz élmény miatt megkérdőjelezte, hogy valaha is újra részt akar-e venni az eseményen.

A 2016-os gála után az énekesnő az Instagram-oldalán egy azóta törölt fotót posztolt, amelyen Nicki Minaj rapper mellett áll a vörös szőnyegen, akinek meglehetősen elégedetlen volt az arca. Lovato a kép mellé azt írta, hogy "ez nagyjából összefoglalja az első és valószínűleg az utolsó Met Gálámat" - írja a CNN.

"Szörnyű élmény volt. Nagyon klikkes volt az egész"

- mesélte egy 2018-as interjúban. Akkor elárulta, hogy nagyon kellemetlenül érezte magát, ami miatt egyből alkoholt akart fogyasztani. Hozzátette, végül korán távozott a gáláról és "több millió dollárnyi gyémántot viseltem magamon, miközben beültem egy anonim alkoholisták találkozójára".

"Jobban tudtam a találkozón a hajléktalan emberekkel azonosulni - akik olyan küzdelmeket folytattak magukkal, akárcsak én -, mint a Met Gálán parádézó emberekkel" - hangsúlyozta. 

Demi Lovato 2018-ban visszaesett és egy majdnem halálos kábítószer túladagolást követően hónapokra kórházba került. Később, a 2021-ben megjelent Demi Lovato: Dancing with the Devil" című dokumentumfilmjében megosztotta a rajongókkal, hogy a kórházi kezelése alatt többször is sztrókot kapott, illetve egy szívrohama is volt.

Az énekesnő azóta új életet kezdett, tavaly Andy Cohennek a Sirius XM rádióműsorában elmondta, hogy gyakorolja a józanságot, és "pozitívabb lelkiállapotban" van.

"Nem változtatnék az utamon, mert nem bánok semmit"

- jelentette ki.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés