Hirdetés

Billie Eilish új albuma még meg sem jelent, de máris bejelentette az új világkörüli turnéját

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Billie Eilish hétfőn bejelentette, hogy 81 állomásos világkörüli turnéra indul, amely még az idén kezdetét veszi, méghozzá Kanadában.

A fiatal, kétszeres Oscar-díjas és többszörös Grammy-díjas énekesnő megerősítette, hogy a turné szeptemberben indul Észak-Amerikában, majd Ausztráliában és Európában folytatódik. 

Billie korábban a Billboard zenei weboldalnak elmondta, hogy legújabb turnéja az eddigi legfenntarthatóbb lesz, és a szervezéshez egy környezetvédelmi csoport is a segítségére van - írja a BBC.

A turné a hamarosan megjelenő albuma a Hit Me Hard And Soft után kapta a nevét, és a jegyeket május 3-tól kezdik el árulni. 

A turné Kanadában fog indulni szeptember 29-án, októberben pedig az Egyesült Államokban folytatódnak a koncertek. Ezt követően jövő februárban Ausztráliába megy Billie, végül pedig Európában folytatódik a turné, méghozzá jövő áprilistól.

Az Egyesült Királyságban 12 fellépése lesz, köztük két koncert Glasgow-ban, hat Londonban és négy Manchesterben. Magyarországon a jelenlegi turnéállomások alapján nem fog fellépni a fiatal sztár, hozzánk legközelebb Prágában vagy Bécsben ad koncertet.

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Billie új albuma, a Hit Me Hard And Soft május 17-én fog megjelenni. 

A környezetvédelemre fektetett hangsúly miatt a sztár korábban azt is bejelentette, hogy korlátozza a lemez fizikai másolatainak a számát. Ez többek között azt is magába foglalja, hogy a bakelit másolatokat újrahasznosított anyagból készítik, akárcsak a csomagolást és az album borítóját.

Az énekesnő bejelentette, hogy nem ad ki előzetesen kislemezt, mondván, azt szeretné, ha a rajongók "egyben" hallanák az albumot.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés