3.5 C
Budapest
2022. január 28. péntek

Budi papír buktatta le az óvodát kirámoló betörőt

A tolvajt végül az buktatta le, hogy útközben elhagyta a lopott vécépapírt.

November 20-án éjszaka egy 24 éves férfi betört egy csepeli óvoda raktárába, ahol körlbelül egymillió forint értékű háztartási eszközöket és festéket talált. A férfi gyorsan összeszedte magának a zsákmányt, majd bevásárlókocsival hazatolta azt, de mivel nem végezz a pakolással, másnap este is visszament.

A rendőröket két nappal később értesítették a betörésről, akiket az elhullajtott vécépapír-darabok vezették nyomra. Az egyenruhások a nyomokat követve eljutottak egy közeli lakáshoz, ahol a feltételezett elkövető mellett az ágyneműtartóban és a padláson az óvodából ellopott árukat is megtalálták.

Fotó: police.hu

P. Márk a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte. “Láttam, hogy sok a cucc, ezért elmentem a kuka tárolókhoz, mert ott láttam egy bevásárló kocsit, majd azzal visszamentem az óvodához” – idézte police.hu a rablót, aki azt is elmondta, hogy a betörés után lefeküdt aludni, de pár óra múlva már a rendőrök ébresztették.

A nyomozók a férfit lopás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették, ezt követően pedig a bíróság elrendelte letartóztatását.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek