4.8 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Bosszúból elütötte gyerekkori barátját a pilisi férfi

A 26 éves sofőr szándékosan húzta rá a kormányt az utcán sétáló ismerősére.

A férfi és gyerekkori barátja kapcsolata megromlott 2019 őszére. Ekkor történt a “baleset” is, amelyet a tettes letagadott. A férfi autóval közlekedett Pilisben, amikor meglátta a József utcában a sétáló ismerősét. Gondolt egyet, és megbosszulva a sérelmeit ráhúzta a kormányt a régi cimborájára. A mentők súlyos sérülésekkel vitték kórházba az áldozatot, aki bal oldali külbokatörést szenvedett.

A sofőr elismerte, hogy ő vezette a járművet. Kihallgatásán elmondta, az ismerősét egy láncos vascsővel a kezében látta meg, amikor az otthonához be akart fordulni. Mikor közelebb ért, a sértett rácsapott a motorháztetőre, mire ő a csattanástól megijedve becsukta a szemét. Az autó tovább gurult, majd egy oszlopnak ütközött, ő pedig kiugrott a kocsiból és hazaszaladt.

A nyomozás eredménye viszont szembe megy a férfi állításaival, a rendőrök szerint egyértelmű, hogy szándékosan ütötte el ismerősét. Az egyenruhások súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozást befejezték, az ügy iratait átadták az ügyészségnek – írta a Tények.hu.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek