21.1 C
Budapest
2021. szeptember 24. péntek
Hirdetésspot_img

Boldogan rohangál Vajna Tímea két macskája az új Beverly Hills-i luxusvillában

A leggazdagabb magyar nő a férje, Andy Vajna halála óta olyan otthonra vágyott, ahol hatalmas terek szolgálják a kényelmét.

Vajna Tímea pár hete Beverly Hillsben majdnem 9 millió dollárért (több, mint két és fél milliárd forint) vette meg azt a vadonatúj, 650 négyzetméteres, hat szobás és hét fürdőszobás luxusvillát, amibe pár napja be is költözött. A palotában van. Az özvegy cicája azonnal birtokba vette az új otthonát, boldogan rohangálnak, játszanak a hatalmas házban.

Fotó: Vajna Tímea/Instagram

– Gyönyörű és nem utolsó sorban hatalmas volt az a budai villa, amelyben Andyvel éltek, mindketten imádták. A tragédia után ki kellett költöznie Los Angelesbe, ahol egy szűkös apartmanban húzta meg magát, amit már rég kinőtt. Timi már nagyon vágyott a váltásra, fontosak számára az állatai, boldog, hogy végre a macskái szabadon játszhatnak a hatalmas házban. Arról nem is beszélve, hogy a családja is bármikor meglátogathatja Los Angelesben, valamint a barátnőit is bátran meghívhatja ebédre – mesélte a Blikknek Tímea neve elhallgatását kérő barátja.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img