4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Bochkor Gábor elüldözte Boros Lajost a Bumerángtól, de ő nem így emlékszik rá

Boros Lajos hosszú évek után elárulta, hogy nem ő akart kiszállni a műsorból, hanem társa, Bochkor küldte el.

A Bumeráng éveken át volt az egyik legnépszerűbb rádiós reggeli műsor, olyannyira, hogy a rajongókat sokként érte, amikor Boros bejelentette a távozását. A rádiós ezidáig nem beszélt arról, hogy mi volt a távozásának az oka, ám most tiszta vizet öntött a pohárba.

“A legpitiánerebb történet volt ez. Az történt, hogy egyszer csak hatvanéves lettem, figyelmeztetés nélkül. Volt egy értekezlet, ott ültek a kollégák, Bocsi tologatta be a témákat, majd egyszer csak azt mondta: Lajos, hatvanéves lettél, mondjál fel, légy szíves” – emlékezett Boros a Blikk + Győző műsorában. A népszerű rádiós elmondta, azzal a magyarázattal küldték el, hogy a kora miatt nem tudták megfelelően felvenni a harcot a konkurenciával, Sebestyén Balázsékkal.

“Amikor kiléptem a teremből és megtudtam, hogy már nem vagyok benne, akkor én ott abba majdnem beledöglöttem. Onnan tudtam, hogy bele kéne dögleni, hogy láttam a megkönnyebbülést rajtuk” – vallotta be őszintén a népszerű rádiós.

Boros szerint ő addigra már túl volt sok mindenen, bejárta az országot, ismert volt, tudta milyen a taps hangja, Bochkor pedig még élvezni akarta ezt. Bocsi egyébként nem így emlékszik a történtekre, s ennek hangot is adott a Retro Rádió reggeli műsorában. “Lajos az utolsó években sokszor mondta, hogy fáradt, nincs kedve már ezt csinálni. Ezt sajnáltam, de közösen megbeszéltük, végül abban maradtunk, hogy egy évig még marad, és ez az év róla szól majd. Megterveztük számára a búcsúturnét, amely meg is valósult, ez volt a Köszi, Lali turné. Amikor elárultam, hogy én így szeretnék tőle elköszönni, megölelt és megköszönte” – mondta a műsorvezető.

Blikk/Nap híre

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek