20.5 C
Budapest
2021. szeptember 24. péntek
Hirdetésspot_img

Azt hitték próbababa, kukába dobták egy nő holttestét a rendőrök + videó

Tévedésből egy szemetesbe dobták ki egy nő összeégett holttestét, mert azt hitték, az csak egy felgyújtott próbababa a kanadai Québec tartományban található Sherbrooke városban.

A hátborzongató esetről a hatóságok majdnem egy hétig hallgattak, és csak azután álltak a nyilvánosság elé, hogy annak részletei kiderültek. Ekkor nyilvánosan bocsánatot kértek.

Mint kiderült, július 23-án, helyi idő szerint reggel tíz órakor riasztották a tűzoltókat egy kisebb tűzhöz, a szemtanúk pedig az állították, valaki felgyújtott egy szilikon próbababát.

A kiérkező rendőrök úgy döntöttek, a szemeteskonténerben a „bábu” helye.

Hogy tévedés történhetett, az egy rendőrnek tűnt fel. Nagyjából négy órával később ugyanis egy férfi bejelentette a rendőrségen, hogy eltűnt az élettársa. A rendőrök a nő mobilját lenyomozva megtalálták az autóját, ami a tűz közelében parkolt. Egy rendőrnek ekkor feltűnt az összefüggés a két eset között, és végül este fél hétkor nézték meg közelebbről a szemetesbe dobott testet, ekkor vették észre, hogy az egy nő holtteste – írja a 24.hu

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a nő ki volt, és azt sem, hogy pontosan hogyan is halt meg.

Egy patológus véleménye szerint, mivel az emberi test nagyjából 60 százalékban vízből áll, egy égett holttest jelentősen veszít a súlyából. Nem úgy néz ki, mint egy normális ember, és nem olyan, mint egy normális ember. De közelről megvizsgálva igen!

(fotó: pixabay.com)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img