14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Az évszázad esküvője lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andi frigye

Az egész ország erre az esküvőre várt, az üzletember és a műsorvezető pénteken végre kimondja a boldogító igent.

Bár esküvőt óriási titkolózás övezi, Várkonyi Andrea ezidáig csak egyszer beszélt arról, hogy Mészáros Lőrinc az új kedvese. A naphire.hu megtudta, a ceremóniát szeptember 24-én az alcsúti arborétumban tartják meg, ahova Hollandiából több kamionnal szállították a virágokat.

A lagziról néhány hónappal ezelőtt felröppentek olyan hírek is, hogy Jennifer Lopez lesz a sztárvendég. A menyasszony azonban ezt az információt cáfolta, így azt nem tudni, hogy a jó hangulatról melyik zenész gondoskodik majd.

Várkonyi Andrea legutóbb a lánybúcsújáról osztott meg néhány információt a közösségi oldalán, azután, hogy a sajtóban találgatások jelentek meg. “Volt lánybúcsú, de nem egy luxusvitorláson, hanem egy barátnőm lakásának a teraszán, öt civil barátommal, akikkel egy vacsora mellett, meghitt hangulatban töltöttük az estét.”

Bár azt nem tudni, hogy pontosan mióta van együtt Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea, de az biztos, hogy gyorsan eljegyezték egymást. Az üzletember alig több, mint egy évvel ezelőtt jelentette be, hogy válik az előző feleségétől. Mészáros egyik ismerőse annyit elárult, hogy Lőrinc és Andrea a válás után kerültek közelebb egymáshoz.

A kapcsolatra és az eljegyzésre úgy derült fény, hogy a műsorvezető márciusban elvállalt egy tévés szereplést, ahol egy húszmillió forintos eljegyzési gyűrűt viselt az ujján, ezután pedig többször is felbukkant Mészárossal együtt a fővárosban – írta a 168.hu.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek