14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Az ételfóbiás tinédzser rosszul van a puha ételektől, csak a csirkefalatokat eszi meg

A 18 éves David retteg bizonyos ételektől, például durván kiakad, ha puha, pépes falatokat lát, évek óta szinte csak csirkefalatokat fogyaszt, a zöldségeket pedig messziről elkerüli.

A naphire.hu úgy tudja David heti szinten legalább 100 darab nuggetset fogyaszt el. Bár többször is óva intették az egészségtelen étel fogyasztásától, de eddig még senki nem hatotta meg. A fiú rengeteg telített zsírt visz be a szervezetébe, így nemcsak az elhízástól kell tartania, hanem az azzal összefüggő szív- és érrendszeri betegségektől is.

David egyébként nem csodálkozik azon, hogy sokan röhejesnek tartják az étrendjét, azonban a probléma mélyen az agyában gyökerezik, és ha akarna sem tudna ezen változtatni. Öt kisebb testvére van, és most attól retteg, hogy a bizarr étkezési szokásait valamelyikük esetleg átveszi tőle. A fiúnak egyébként saját hűtője van, az ételeit is ő maga készíti el.

Már többször megpróbálták megtéríteni a fiút, legutóbb egy ételfóbiával foglalkozó szakember vette kezelésbe, és egy krumplival teli szobába vitte be Davidet, ahol le kellett ülnie egy lefedett tál krumplipóré elé. Azonban ez sem segített rajta, de a hipnózisterápiával már elérték azt, hogy most már mindent megkóstol – írja a 24.hu.

(Kezdőkép: pixabay.com)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek