14.2 C
Budapest
2021. október 19. kedd

Az 51-es körzet UFO-hangárjai láthatóak ezen a műholdfelvételen? – Videó

Egy önjelölt ufológus a Youtube-csatornáján leplezné le a titkot.

A naphire.hu értesülése szerint a világ először 1989-ben szerzett tudomást az 51-es körzetről, amikor Robert Lazar tudós az amerikai televízióban azt állította, hogy a szigorúan titkos katonai bázison nem kevesebb, mint kilenc földönkívüli eredetű repülő csészealjat őriznek.

A Der Spiegel korábbi híre szerint az állítása szerint mérnökként dolgozó férfi azon dolgozott, hogy megértse és rekonsturálja a földönkívüli űrhajók meghajtását, és működését. Lazar szerint az Egyesült Államok az 1970-es évek óta áll kapcsolatban egy földönkívüli fajjal.

Most egy önjelölt ufológus videója járja körbe a világot, a “Tyler” néven felhazsnáló azt állítja, bizonyítékot találtak arra, hogy valóban UFO-kat őrizhetnek a híres 51-es körzetben. Egy szóvivő azt állítja, hogy a képek a legendás 51-es körzetről készültek a nevadai sivatagban.

A felvételen egy a hegyoldaban lévő építményt mutatnak. Tyler szerint a hely úgy néz ki, mint egy hatalmas építkezés. Legalább három nagy hangárkaput feltételez. “Ez minden bizonnyal egy titkos bejárat a hegyre.” – mondja a férfi, aki azt feltételezi, ezek új építmények.

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek