4.9 C
Budapest
2021. november 30. kedd

Áll a bál a Desperado körül: a kivált énekesnő férje nem adja a régi dalokat

A Desperado egykori énekesnője, Gábor Betti 21 év után nyáron elhagyta a bandát. A zenekar szeretne tovább koncertezni, de ellehetetleníti őket Betti és a férje.

Az együttes új énekesnővel folytatta volna tovább a zenélést, ám Betti megtiltotta, hogy használják a Desperado nevet. A fiúk ekkor úgy döntöttek, hogy Desperado feat. Réka néven lépnek fel. Ezzel azonban még nem ért véget a harc, a dalok körül is megy a vita. Legutóbb például Betti férje letiltatta az új énekesnő videóját a YouTube-on.

“Én eddig igyekeztem teljesen kimaradni a vitából, amit Betti és a férje, Sándor indított a srácok ellen. Mindkettőjüket ismerem, korábban sosem volt problémánk egymással, viszonta napokban az én egyik videómat is tiltotta a csatornámról Sándor. Ez azt jelenti, hogy nem tölthetem fel a Desperado dalokat a saját hangommal, és nem népszerűsíthetem a formációt,mert bármikor törölhetik. Sajnálom, hogy ennyire elmérgesedett a viszony – árulta el Réka, a zenekar új frontembere.

A történekre a korábbi énekesnő, Betti is reagált. Mint mondta, a férje az egyik szerzője ezeknek a daloknak, ezért jogában áll eldönteni, hogy ki használhatja fel. “Amíg tart a procedúra, ennél többet nem is szeretnék mondani. Most a munkára koncentrálok, dalokat és klipeket készítünk, erre fókuszálom mindegy figyelmemet” – mondta szűkszavúan Betti.

Life.hu/Nap híre

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek