-0.1 C
Budapest
2022. január 18. kedd

„A Pilis réme lettem” – 35 négyzetméteren él a gyermekeivel Pásztor Anna

Harmincöt négyzetméteren él a gyermekeivel és a kutyájával, és soha nem volt még saját otthona. Pásztor Anna a #Bochkor felvételén árulta el, most nem akárhol és nem akármilyen telket nézett ki magának.

„Életembe soha nem volt a fenekem alatt olyan tulajdon, ami a szüleimé, vagy az enyém lett volna. Soha életemben. Még most is albérletben lakok. És ez lesz az első talpalatnyi föld, ami biztos, ami – két év után nem mondja azt a tulaj, bocsánat, mégis hazaköltözök, bármennyire is átrendezted.” – mondta az ATV stúdiójában Pásztor Anna, aki úgy tűnik, végre megtalálta álmai otthonát.

A népszerű énekesnőt a Pilishez kötik az emlékek és oda húzza a szíve, így hónapokon át járta a hegyeket, hogy „hazataláljon”. „Vonz a magaslat. Amikor városokban éltem, is mindegy, hogy hol, csak a tetején legyek. Ha 9 négyzetméter, akkor is. Szeretem a szárnyalást, a repülést, a magaslatot.” – mondta ezzel kapcsolatban.

naphire.hu információi szerint Anna jelenleg egy apró albérletben él a gyerekeivel és kutyájával. „35 négyzetméteren lakunk, fent egy stúdió, meg egy szoba, ahol alszunk. Egy szófa, a gyerekeim, a kutya meg én.” – magyarázta az énekesnő, aki szerint ez tökéletesen működik így. És a jövőbeni tervei sem merészebbek, ami a megszerzett telket illeti.

„Lehet, hogy ott csak 25 négyzetméternyit lehet építeni és abból kettő kicsi tornyot, de az enyém. Azt nem viszik el, ott az én kutyám kakil, az én macskám piszkít oda és az én gyerekeim csinálnak bármit bármivel” – így Pásztor Anna a #Bochkor-ban, és azt is elmesélte, kávéval, telefonnal, egy fülvédőben mászott be a telkekre.

„Nekivágtam a Pilisnek és bemásztam mindenhova. Én volta a Pilis réme” – magyarázta, a műsorban pedig azt is elmesélte, mit érzett, amikor – érzése szerint – megtalálta leendő otthonukat. „Az életem felénél, 50 évesen az a tervem, hogy leülök valahova és azt mondom, biztonságban vagyok.” – magyarázta.

Az ATV #Bochkor vasárnapi adásában vendég lesz még Ubrankovics Júlia színésznő is, aki hasonlóan gondolkozik a természetről és az otthonról. Szécsi Zoltán és Bárdosi Sanyi ezen a héten is garantálják a jó hangulatot. 

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Ha van a témához kapcsolódó sztorija, írja meg nekünk a [email protected] címre!

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Népszerű cikkek