21.1 C
Budapest
2021. szeptember 24. péntek
Hirdetésspot_img

Nyáron medencét, ősszel játékkonzolt árulva lett milliomos egy 16 éves fiú

A koronavírus járvány nagy nyertesei a kiskereskedelmi online vállalatok voltak és egy 16 éves amerikai fiú.

Max Hayden New Jersey-i lakos kreatív ötletekkel és kitartó munkával lett fiatalon dollármilliomos. Nem is olyan régen még csak 300 dollárral vágott bele az üzletébe, majd egy év alatt máris 2 millió dolláros bevételt szerzett, amiből 110 ezer dollárt volt a tiszta haszon – adta hírül a haszon.hu.

A fiatal srác olyan termékeket értékesít a Facebookon és az Amazonon keresztül, amelyek éppen a legkelendőbbek. Nyáron a medencéket veszik a legjobban, ősszel pedig a játékkonzolokat. A munkája része a folyamatos elemzés, így tudja, hogy éppen melyek az aktuális slágertermékek.

Sikerének a kulcsa, hogy megvárja, amíg a népszerű forgalmazóknál elfogynak az egyes termékek és ezután sokszor 400 százalékos haszonnal tudja továbbadni a felhalmozott árukészletét.

A fiúnak jól jött a pandémia, hiszen megnőtt a kereslet, azonban nem akar nagyobb hasznot húzni a járványon, így nem árul maszkokat és kézfertőtlenítőket sem.

A saját sikereit meglovagolva alapította meg az első vállalkozását, aminek tinédzserként ő maga lett a vezérigazgatója. A barátait alkalmazza, akiknek 15 dolláros órabért fizet. Egyelőre hobbiként fogja fel a vállalkozását, sokkal inkább a tanulmányaira koncentrál, hiszen egyetemre készül.

(Kezdőkép: pixabay.com)

Nap híre a Facebookon. Friss hírek és történetek. Ma mindenki erről beszél. Csatlakozz és mondd el a véleményed.

Hirdetésspot_img

Kapcsolódó cikkek

Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img
Hirdetésspot_img